SADF

– din sikkerhed for en faglig helhedsorienteret og omhyggelig behandling.

SADF – Sammenslutningen af danske fodplejere, er en branche organisation for danske fodplejere, som har taget en anerkendt SADF uddannelse.
Sundby Fodplejes medlemskab hos SADF skaber både fordele for mig som behandler og for dig som kunde:

  • Det er din sikkerhed for, at din fodbehandling bliver udført professionelt og omhyggeligt af en behandler med en faglig uddannelse og testede kvalifikationer.
  • Det er min sikkerhed for, at jeg altid kan tilbyde mine kunder, de nyeste og mest professionelle teknikker og behandlinger.
  • Skulle det utænkelige ske, at der skulle opstå komplikationer i forbindelsen med med en behandling, så er du dækker af en brancheforsikring (kollektiv erhvervsansvars- og lovpligtig behandlerforsikring inkl. personskadeerstatning).
  • Det giver dig udvidet mulighed for at klage, hvis du mener der er sket fejl, eller behandlingen har været uprofessionel.

Når det er sagt så har må jeg påpege, at jeg aldrig har haft behov for at gøre brug af brancheforsikringen. Samt at der ligeledes aldrig er blevet klaget over Sundby Fodplejes behandlinger. Jeg nævner udlukkende det overstående, for at understrege, at man trygt kan ligger både sine egne eller kærestes fødder i mine hænder.

Tilbage til hovedsiden